δομοστατικοί μηχανικοί
GR EN
που βρίσκομαι: Αρχική σελίδα > Έργα > Οικοδομικά έργα > Δημοτικό πάρκο - κήπος Κιλκίς
Δημοτικό πάρκο - κήπος Κιλκίς

ΕΡΓΟ Μελέτη εφαρμογής δημοτικού κήπου - πάρκου της πόλεως Κιλκίς

ΠΕΛΑΤΗΣ: Δήμος Κιλκίς.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
 
Μελέτη εφαρμογής των κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα καθώς και των μεταλλικών κατασκευών της υπόψη πλατείας. Τα έργα περιλαμβάνουν:
  1. Δεξαμενές περιβάλλοντος χώρου από οπλισμένο και άοπλο σκυρόδεμα συνολικού εμβαδού 670m2
  2. Στέγαστρα δημοτικού εστιατορίου. Βατή μεταλλική κατασκευή η οποία χρησιμοποιείται για την υποδοχή αναψυκτηρίου. Δομικός χάλυβας και ξύλινο δάπεδο. Η έδραση του γίνεται κατά ένα τμήμα σε τοιχίο οπλισμένου σκυροδέματος με αρχιτεκτονικές διαμορφώσεις. Εμβαδόν μεταλλικής κατασκευής σε κάτοψη 174m2, τοιχίου σε όψη 182m2.
  3. Κτίριο υπαιθρίου αμφιθεάτρου. Κτίριο με 4 στάθμες στην τελευταία των οποίων φιλοξενείται ένα υπαίθριο αμφιθέατρο, ενώ στο υπόγειο δεξαμενή νερού χωρητικότητας 200m3. Συνολικό εμβαδόν κατασκευής 388m2, οπλισμένο σκυρόδεμα.
  4. Κτίριο σταθμού υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ). Μονώροφη μυκητοειδής κατασκευή συνολικού εμβαδού 281m2 από οπλισμένο σκυρόδεμα η οποία στην προσβάσιμη από την πλατεία οροφή της διαθέτει πέργκολες από δομικό χάλυβα συνολικού εμβαδού 65m2
  5. "Νότια είσοδος πλατείας". Στέγαστρο με βατή οροφή, τριγωνικού σχήματος, με πολλά κενά στην πλάκα και μεγάλα ανοίγματα. Μυκητοειδής κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα συνολικού εμβαδού σε κάτοψη 237m2
  6. Μεταλλικά στέγαστρα στην πλατεία, διαφόρων τύπων, συνολικού εμβαδού σε κάτοψη 117m2, από δομικό χάλυβα, μερικά εδραζόμενα σε αρχιτεκτονικά τοιχία συνολικού εμβαδού σε όψη 655m2 περίπου.
  7. Τοίχοι αντιστηρίξεως με ύψη έως 2.5m συνολικού εμβαδού σε όψη 1136m2
 
Το έργο έχει ενταχθεί στα ΕΣΠΑ και ετοιμάζεται η δημοπράτηση του.
 
Χρόνος μελέτης: 2010
Κανονισμοί μελέτης: ΕΚΩΣ, ΕΑ

    Δείτε
   Επίσης...