δομοστατικοί μηχανικοί
GR EN
που βρίσκομαι: Αρχική σελίδα > Νέα Ανακοινώσεις > Ο νέος μας διαδικτυακός τόπος
01/09/2011
Ο νέος μας διαδικτυακός τόπος

Σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2011, το γραφείο μας απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο ιστότοπο.
Είναι μια ιδέα που τέθηκε πρώτη φορά σε συζήτηση το 2007 και που τελικά πραγματοποιήθηκε αλλά μάλλον πήρε χρόνο. Δύο λόγοι είναι υπεύθυνοι γι αυτό. Ο ένας είναι ότι η δημιουργία του θα απαιτούσε σοβαρή απασχόληση (όπως τελικά και όσα κάνουμε στο γραφείο αυτό) και ο δεύτερος ότι δεν πιστεύαμε ότι η ενέργεια αυτή θα είχε μεγάλη πρακτική αξία.
Τελικά φαίνεται, όσο περνάει ο καιρός, ότι στο δεύτερο είχαμε σίγουρα κάνει λάθος εκτίμηση (γιατί στο πρώτο πράγματι απαιτήθηκε πολλή εργασία, χωρίς ακόμη μάλιστα να έχει αυτή ολοκληρωθεί).
Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουμε το έργο του γραφείου αυτού, αλλά πέρα από τον προφανή στόχο θα θέλαμε (ο καιρός θα δείξει) ο τόπος αυτός να αποκτήσει  ενδιαφέρον ώστε να τον επισκεφτείτε πάλι.
Έχουμε λοιπόν σκεφθεί στις θέσεις "Τεχνικά Θέματα", "Νέα Ανακοινώσεις"  και "Χρήσιμοι Σύνδεσμοι" να προστίθενται, κατά διαστήματα, κείμενα, θέσεις και σύνδεσμοι που νομίζουμε ότι έχουν ενδιαφέρον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σκεφτούμε και άλλα.
Όσοι φίλοι και γνωστοί, θα θέλαμε την πολύτιμη γνώμη σας, για τους άλλους είναι πάντα καιρός να αποκτήσουμε και καινούργιους φίλους.
Ευχαριστούμε πολύ τους "web-experts" για την καλή δουλειά που κάνουν και γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε ακόμη τελειώσει.